Matt Walsh hudfletter Fox News for promotering av transideologi

Foto: Nijwam Swargiary fra Unsplash
Foto: Nijwam Swargiary fra Unsplash

Daily Wires Matt Walsh hudfletter Fox News for deres støtte til trans-ideologi. Nylig tok den velkjente konservative kommentatoren for seg en spesialrapport fra Fox News som feirer beslutningen til en 14 år gammel jente ved navn Ryland om å leve som gutt og foreldrene hennes for å ha støttet henne i denne bedrageriet siden hun var 5.

“Reporteren sier at barnet identifiserte seg som et annet kjønn allerede som baby,” skrev Walsh på Twitter. «Vil Fox at vi skal tro at BABYER kan velge kjønn? Dette er den mest ekstreme, radikale, farlige formen for kjønnsideologi. Og det blir promotert på Fox News.»

Han fortsatte: «Den stakkars gutten er 14 nå med en permanent endret kropp, dømt til å leve for alltid med en identitet påtvunget som et lite barn. Det er grusomt, ondt og sykt. Og det er det Fox valgte å fremme.»

«Jeg vet med sikkerhet at mange mennesker i Fox ikke godkjenner dette og aldri ville ha gått med på å sende ut radikal ytre venstre transpropaganda. Men Fox-reporter Bryan Lenas valgte å gjøre denne historien og noen på Fox valgte å sette den på lufta. Alle involverte bør få sparken umiddelbart.»

Ben Shapiro, redaktør for Daily Wire, slo seg sammen med Walsh og kritiserte Fox News med sin egen tweet: «Dette ville vært en absolutt foraktelig sinnsyk galskap hvis jeg så det på CNN eller MSNBC. Å se det på Fox News er et fullstendig svik mot alt som fjernt ligner konservatisme eller anstendighet.»

Lifesitenews

Dele
E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter