Regnbueflagget, et symbol på Venstres sjel

Pride parade
Bilde av Mercedes Mehling fra Unsplash

Kulturdepartementet har mottatt sin nye leder, Abid Raja, og i den anledningen overrakte avtroppende kulturminister ham et regnbueflagg.

Hun forklarte for Abid Raja hvorfor regnbueflagget er så viktig for den norske kulturen:

– Kultur er en så viktig del av politikken fordi det er med på å forme menneskers frihet, som du og jeg er opptatt av, og det derfor jeg har med dette regnbueflagget. Likestilling handler ikke bare om skeives rettigheter, det handler om det som har vært roten til Venstres eksistens fra tidenes morgen. At mennesker får lov til å uttrykke det de ønsker gjennom kunst og kultur. Det handler om Venstres sjel, sa Grande.

Det er ikke til å komme bort fra at det er noen som lurer på hvorfor Venstres sjel er så mye mer attraktiv for KrF, enn sjelen til Frp.

Dele
E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter

Foto: Ricardo Gomez Angel fra Unsplash

Det er ikke ulovlig å brenne Prideflagg

I et debattinnlegg i avisen Vårt Land skriver advokat Geir Lippestad at han reagerer på at politiet etterforsker brenningen av Pride-flagg på Haugenstua 1. juli, mens de

Hva er normstormere?

I Danmark har man en organisasjon som kaller seg normstormere. Organisasjonen kan minne om Sex og samfunn og FRI, men synes å spenne litt videre