Esben Esther Pirelli Benestad mener debattmotstander bør anmeldes

Foto: NRK logo
Foto: NRK logo

Lørdag 20. mars var Ingelinn Lossius-Skeie i debatt med sexolog Esben Esther Pirelli Benestad hos NRK Ukeslutt . Temaet var at sønnen til Ingelinn Lossius-Skeie hadde lært om kjønnet hen i skolen, at det går an å være født i feil kropp, og at Ingelinn Lossius-Skeie sammen med sin mann hadde valgt å ta sønnen ut av den offentlige skolen.

Hun pekte at barn ikke er født i feil kropp, at hun holder på to-kjønnsmodellen og at Benestad har en alternativ måte å formidle kjønn på.

Benestad mente at Ingelinn Lossius Skeies holdninger er holdninger som dreper, at konsekvensene er onde. Han reagerte veldig på det Ingelinn Lossius Skeie sa, og mente noen “burde anmelde denne damen for diskriminering i beste sendetid”, at hennes utsagn er uspiselige.

Hør diskusjonen her:

https://radio.nrk.no/podkast/ukeslutt?fbclid=IwAR1EeD0QU78gH-4-UO4R6RZzVguEDQ1bwJw6Z3AvtR3K39rAlczWABtRnHM

Dele
Share on email
E-post
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter

Foto: Drahomir Posteby Mach fra Unsplash

Bufdir ønsket ny liberal flagglov

Høringssvaret fra Bufdir angående ny flagglov er tydelig. Det er mangfold og normbrudd som er positivt: Bufdir støtter forslag B og/eller C, som opphever lov

Foto: Skjermdump Speider-sport nettsted

Speidersport dyrker Pride

Speidersport er som navnet tilsier, en butikk som sørger for at speiderbevegelsen får de produktene den trenger til sine aktiviteter. Nå flommer butikken over av