Erkebiskop Chaput: Transbevegelsen er det endelige opprøret mot Gud

Foto: Engin Akyurt fra Unsplash
Foto: Engin Akyurt fra Unsplash

Erkebiskop emeritus i Philadelphia, Charles J. Chaput, uttalte seg om seksuell umoral og transbevegelsen på Fox News ’Tucker Carlson Today i forrige uke og kalte transgenderisme” det endelige opprøret mot Gud. ” Det skriver Lifesitenews.

Den nylig pensjonerte erkebiskopen, utnevnt til erkebispedømmet i Philadelphia av pave Benedikt XVI i 2011, koblet “kjønnsskifte” -forsøk med “fundamentalsynden” og avgudsdyrkelse i et intervju med Tucker Carlson fredag. “Du vet at katolikker snakker om arvesynden, andre kristne samfunn snakker om Adam og Evas synd, som de ønsket å være som Gud. De ønsket ikke at Gud skulle fortelle dem hva de skulle gjøre. De ønsket å gjøre det på sin måte, ”sa han.

“I stedet for å gi Gud sin rett, gir du det til noen andre eller noe annet det som tilhører Gud,” fortsatte han. «Det kalles avgudsdyrkelse. Det er en grunnleggende synd. Det er den farligste synden, og den har ført oss ned på denne veien for å gjøre oss selv til et sentrum for skapelsen. ”

På spørsmål om folks ønske om å påta seg Guds rolle, sa erkebiskopen: “Jeg tror kjønnsspørsmålene i dag er det viktigste eksemplet på det, der vi ikke en gang er fornøyd med kroppen vi er født med , at vi tror vi har makten til å bli noe vi ikke ble skapt, at jeg kan bli kvinne eller en kvinne kan bli mann. ”

“Det er noe Gud gjør, ikke noe vi gjør, men på noen måter er det det endelige opprøret mot Gud,” la Chaput til.

Dele
E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter