Britiske jordmødre og sykepleiere risikerer å miste jobben på grunn av «feilkjønning»

Foto: Jeshoots.com fra Unsplash
Foto: Jeshoots.com fra Unsplash

I Storbritannia er LGBTQ-aktivister i ferd med å skape en situasjon hvor sykepleiere og jordmødre risikerer å miste jobben hvis de ikke omtaler folk med korrekt selverklært kjønn. Å hevde at det kun finnes to biologiske kjønn, anses som noe man kan velge å tro på. Det skriver Document.no.

Ifølge Daily Mail har Nursing and Midwifery Council (NMC) kommet med nye reguleringer som forteller helsepersonell hvordan de kan «uttrykke sin tro på riktig måte». Her forklarer NMC også når de risikerer å bli rammet av sanksjoner.

Et eksempel under NMCs siste oppdatering hevder at en jordmor som mener britiske myndigheter ødelegger helsevesenet, risikerer sanksjoner hvis hun uttrykker sin mening under et middagsselskap.

Helsepersonell risikerer også at det kan få konsekvenser hvis de bruker feil pronomen. Man må altså akseptere det nye språket som woke-mobben forsøker å innføre hvis man vil livnære seg som helsearbeider i Storbritannia. Som det står i det nye regelverket:

Persistently and deliberately misgendering a trans person is contrary to the requirements of the code to treat people with kindness and respect.

Although gender-critical beliefs are protected under the Equality Act, this does not mean that those with gender-critical beliefs can «misgender» trans persons with impunity.

Å være kritisk til den nye kjønnsreligionen er altså lov, så lenge man følger reglene som kreves av dem man protesterer mot, nemlig transaktivister.

NHS går fra krise til krise, og det siste NHS trenger, er vel å si opp ansatte som ikke aksepterer postmoderne ideer som mange anser som helt sinnssyke. Dette er et godt eksempel på hvordan «inkludering» i realiteten betyr ekskludering.

NMC har makt til å nekte helsearbeidere retten til å jobbe på britisk jord. Stella O’Malley er en psykoterapeut som påpeker noen umiddelbare problemer som vil kunne føre til at pasientene ikke får riktig behandling hvis man slavisk følger disse kravene.

– For example, if a transman presents with stomach aches, the nurse might need to ascertain whether the transman, who is biologically female, could be pregnant.

O’Malley mener at poenget er at man kan drømme om å tilhøre et av de hundre kjønnene som BBC for noen år erklærte som realiteter i sine sendinger for små britiske barn, men at medisinske problemer ikke tar ikke hensyn til mentale forstyrrelser:

– While a person’s gender identity might be important for some people’s sense of self, their biological sex can be a matter of life and death within a hospital setting.

Nettopp derfor må sykepleiere og jordmødre forstå hvordan mannlige og kvinnelige kropper er forskjellige og hva det betyr for pasientenes behandling, og aldri straffes for den kunnskapen eller for å snakke og handle ut fra den, sier hun.

Dele
E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter