Transkjønnet BMX syklist ønsker å vinne OL slik at han kan brenne USAs flagg

Foto: Ricardo Gomez Angel fra Unsplash
Foto: Ricardo Gomez Angel fra Unsplash

En mann som hevder å være kvinne og som skal konkurrere for kvinnelaget  til det amerikanske olympiske BMX-freestyle-lag i det kommende sommer-OL i Japan, har sagt at han ønsker å vinne i OL slik at han kan “brenne det amerikanske flagget på pallen . Det skriver Lifesitenews.

Chelsea Wolfe, som kvalifiserte seg for kvinnelaget til tross for at han var mann, kom med kommentarene i fjor i et Facebook-innlegg, som svar på en artikkel om tidligere president Trumps motstand mot menn som konkurrerer mot kvinner.

i et intervju med Fox News sammenlignet Wolfe motstand mot menn som konkurrerer i kvinnelig sport med “fascisme”.

“Jeg tar et standpunkt mot fascismen fordi jeg bryr meg om dette landet,” sa BMX-rytteren, “og jeg skal ikke la det falle i hendene på fascister etter at så mange mennesker har kjempet og ofret for å hindre fascismen i å ta tak i utlandet.”

.

Dele
E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter

Foto: Bente Stausland Skartveit

Når skolen blir et regnbuefyrtårn

Flere skoler har gjennomgått en sertifiseringsprosess for å bli godkjent som regnbuefyrtårn. Men ikke alle vet hva det innebærer i praksis. Vi har fått tilgang

Foto: Tingey Injury Law Firm fra Unsplash

Räsänen frifunnet på alle punkter

I starten av september behandlet ankedomstolen i Helsingfors saken mot tidligere partileder og innenriksminister Päivi Räsänen. Räsänen, som fortsatt er medlem av den finske riksdagen

Foto: Alejandro Cartagena fra Unsplash

Dragartist besøker barneskoler i Nordland

Dragartisten  Nabi Yeon Geisha skal i regi av Den kulturelle skolesekken besøke barneskoler i Nordland. Hjemmesiden til Den kulturelle skolesekken Nordland skriver på sine hjemmesider: