Lærer ved Eton avskjediget etter video om kjønnsroller

Foto: Christian Wiediger fra Unsplash
Foto: Christian Wiediger fra Unsplash

En lærer ved den berømte engelske skolen Eton har blitt avskjediget. Årsaken er en video han har produsert og lagt ut på Youtube.

Eton sparket Will Knowland for å legge ut en video med tittelen “The Patriarchy Paradox” på sin egen YouTube-kanal. I denne videoen angriper han feminisme og dens besettelse av patriarkalsk makt. Han hyller det maskuline motet og kjernefamilien, skiller mellom ridderlighet og machismo og kommer med visse påstander om forskjellene mellom menn og kvinner og deres respektive livsroller og erfaringer.

Videoen hans er et fullstendig forsvar av et tradisjonelt synspunkt på kjønn som deles av millioner av mennesker. Utvilsomt ville det også avvises heftig av andre. Se videoen her.

Melanie Philips

Dele
Share on email
E-post
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter

Foto: J Kelly Brito fra Unsplash

Finner seg selv på sosiale medier

Hva former unge menneskers seksuelle – og kjønnsidentiteter? En artikkel på NRK bekrefter det mange hevder, at internett kan spille en avgjørende rolle for mange.

Foto: Mercedes Mehling fra Unsplash

LHBTIQ-personers gudsbilde

Vårt Land fortsetter med sin promotering av LHBTIQ-teologi. Her med en artikkel om LHBTIQ-personers gudsbilde: Du er ikke god nok selv for den barmhjertige Gud