Foreldre hevder barnet ble hjernevasket til å tro det var trans

Fargestifter
Foto: Kelli Tungay fra Unsplash

Et britisk foreldrepar til en 13-år gammel jente hevder hun ble hjernevasket på skolen til å tro at hun er transkjønn. De beskylder skolen for i hemmelighet å ha tillatt jenta å delta på ‘radikaliserende’ mentorøkter som overbeviste henne om at hun virkelig var en gutt.

Foreldrene Ashleigh og Ged Barnett hevder barnet virket komfortabel med sin egen kropp, og at hun viste liten interesse for trans-spørsmål inntil en-til-en-øktene begynte i september i fjor.

Men de sier at hun hadde forandret seg helt i november, klippet håret kort og snakket om at hun følte hun virkelig var en gutt.

De ble forvirret av forvandlingen helt til de møtte læreren for å diskutere en annen sak. Da fikk de vite at datteren deres hadde hatt ukentlige økter med lederen for skolens LHBTI-gruppe.

Nå anklager Ashleigh Barnett, 50, Hoe Valley School i Woking, Surrey, for å ha latt tenåringen bli “hjernevasket”, noe skolen avviser. Barnett sier datteren ble påvirket til å føle seg som en gutt i en jentes kropp.

Læringsassistenten viste henne også et YouTube-nettsted til en transaktivist, som inneholdt en video der de viste frem arr etter mastektomie, og fortalte hvor bra operasjonen hadde gått. Paret sa at de var rasende da de fant at skoleansatte hadde latt tenåringen delta på øktene ‘bak ryggen vår’.

Fru Barnett sier at skolen ikke mente det var nødvendig å fortelle dem om hva som foregikk. Vi er hennes foreldre, men ansvaret for å ta vare på barnet vårt er tatt bort. Holdningen er at det er barnets valg og det har ingenting med oss ​​å gjøre, sier de til MailOnline:

“Barn på 13 eller 14 år, spesielt jenter, er noen ganger er de ikke glade i sine egne kropper – det er det puberteten gjør med deg. De er veldig sårbare. Det tar bare én person med en agenda å plante et lite frø at de er “i feil kropp.”

Kilde: MailOnline

Dele
E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter