Selv Redningsselskapet feirer Pride

Foto: Nettbutikken Redningsselskapet
Foto: Nettbutikken Redningsselskapet

Redningsselskapet hevder at sjøen er for alle, og at det må vises med å feire Pride.

RS presenterer i den anledning «Kjærlighetsvesten». Ved å kjøpe denne blir du en  bidragsyter til sjøsikkerheten i Norge. Prisen på vesten er 8.500 kroner.

Denne redningsvesten finnes bare i 25 eksemplarer. Hvert eksemplar er nummerert og kommer med medfølgende ektehetsbevis signert av generalsekretær og president i Redningsselskapet. For Redningsselskapet er den et viktig symbol på mangfold, og de skriver at for de av oss som er på sjøen, er “den en gylden anledning til å vise at vi tar samfunnsansvar – og bidrar til beredskapen langs kysten”.

For de som ikke visste det fra før: Sjøen har alltid vært for alle.

Dele
Share on email
E-post
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter

Foto: J Kelly Brito fra Unsplash

Finner seg selv på sosiale medier

Hva former unge menneskers seksuelle – og kjønnsidentiteter? En artikkel på NRK bekrefter det mange hevder, at internett kan spille en avgjørende rolle for mange.

Foto: Bogomil Mihaylov fra Unsplash

Norsk kirkeleder kritiserer Finland

FINLAND: International Lutheran Council fordømmer finske myndigheters behandling av dem som «fremholder Jesu ord om ekteskap og sex». – Jeg kan ikke tro at dette

Foto: Alexander Shatov fra Unsplash

Høringsmøte om konverteringsterapi på Stortinget

Høringsmøte om konverteringsterapi på Stortinget som ble holdt 21. september : https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/invitasjon-til-horingsmote-om-konverteringsterapi/id2869608/?fbclid=IwAR33w7zjTfLUI_MJikDmD4WhPlQOVBcLMuGITkLSnlefJ8UHteK4jDdJHBs