NRK jobber med fotoprosjekt om sex, svikter i etikken, men tar korona på alvor…

Nyheter
Foto: Branden Harvey fra Unsplash

NRK.no jobber med et stort fotoprosjekt om sex og skriver at de skal vise frem par i forskjellige seksuelle stillinger. De søker derfor etter flere lesbiske par.

Målet med prosjektet er å bidra til at folk får et nyansert og realistisk bilde av hva sex kan være. Hvorfor dette skal være et av NRKs samfunnsoppdrag opplyser ikke NRK om, heller ikke om dette virkelig er en fornuftig bruk av våre skattepenger. NRK skriver at de tar koronasituasjonen på alvor, spørsmålet er om vi kan si det samme om hvordan de forvalter sitt etiske ansvar. Det er, for så si det forsiktig, på grensen til ekstremt og nesten barnslig, hvor opptatt NRK er av seksualitet.

Oppdraget er betalt og går ut på at dere poserer i forskjellige sexstillinger i studio. Parene skal ikke ha sex foran kamera, de skal bare stille seg opp i forskjellige stillinger.

Parenes navn blir ikke publisert, og kjønnsorganene vil ikke synes i bildene.

Ønsker flere lesbiske par

Castingen er allerede i gang. Vi har fått inn mange søkere, men vi ønsker oss flere par bestående av to kvinner.

Vi ønsker å speile befolkningen, og vise frem par med alle mulige kropper, farger, fasonger, funksjonshemninger, kjønn og legninger.

Det er ingen øvre aldersgrense, men parene må være over 20 år..

Bildene blir tatt i et studio på NRK Marienlyst (Oslo) i januar 2021 og prosjektet blir mest sannsynlig publisert på NRKs nettsider i løpet av de neste månedene.

Vi skal fortrinnsvis ta stillbilder, men det kan bli aktuelt med noe video.

Parene må ta kontakt så kjapt som mulig, og senest søndag 24. januar.

NRK tar koronasituasjonen på alvor, og følger gjeldende retningslinjer for smittevern.

Dele
E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter

Foto: T Hwang fra Unsplash

Finnmark dropper regnbuefarger på skolesekk

Avgjørelsen falt i hovedutvalget for samferdsel i Finnmark fylkeskommune i går, melder Altaposten. Høyre, Fremskrittspartiet og Industri- og næringspartiet fremmet forslaget om at «sekkene skal være