LHBTIQ-bevegelsen har ingen grenser i møte med barn

Foto: Kelly Sikkema fra Unsplash
Foto: Kelly Sikkema fra Unsplash

Pride-bevegelsen gjorde sitt inntog da Redbridge bibliotek i London leide inn et selskap med skuespillere i kostymer for å oppmuntre barn til å lese mer. Den ene av dem stilte opp i hva som skulle være et ape-kostyme i regnbuefarger. Kostymet hadde brystvorter, bar bak og en falsk penis dinglende. Det skriver Document.no.

Apen hoppet litt rundt utenfor Lidl. Kontrasten til den lokale befolkningen er stor, Redbridge ligger nordøst i London og er en av de mest innvandrertette bydelene.

 

En ansatt i biblioteket syntes at antrekket var storveis og la ut en melding om «if you got it, flaunt it» (hvis du har det, så vis det frem).

Document.no skriver at  sjokkerte foreldre med storøyde barn ikke var like imponert over sitt lokale biblioteks valg av underholdning. De klagde til den Labour-ledede bydelen og det tok ikke lang tid før det hele ble avlyst. Bibliotekets side krasjet:

 

 

Det er vanskelig å påstå at slike hendelser er et uhell, de tyder heller på en villet politikk overfor et hjelpeløst folk.

 

Dele
Share on email
E-post
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter

Foto: NLA Høgskolen - logo

Flere skoler i Oslo bryter med NLA

Totalt ti skoler i og utenfor Oslo har sagt opp sin praksisavtale med NLA Høgskolen. For å sikre nok praksisplasser til sine lærerstudenter, har den

Regnbueflagget

KrF vil stemme for ny flagglov

Et flertall på Stortinget vil tirsdag 25. mai stemme for å endre flaggloven slik at det blir lov å heise Pride-flagget på alle kommunale flaggstenger.