LHBTIQ-bevegelsen har ingen grenser i møte med barn

Foto: Kelly Sikkema fra Unsplash
Foto: Kelly Sikkema fra Unsplash

Pride-bevegelsen gjorde sitt inntog da Redbridge bibliotek i London leide inn et selskap med skuespillere i kostymer for å oppmuntre barn til å lese mer. Den ene av dem stilte opp i hva som skulle være et ape-kostyme i regnbuefarger. Kostymet hadde brystvorter, bar bak og en falsk penis dinglende. Det skriver Document.no.

Apen hoppet litt rundt utenfor Lidl. Kontrasten til den lokale befolkningen er stor, Redbridge ligger nordøst i London og er en av de mest innvandrertette bydelene.

 

En ansatt i biblioteket syntes at antrekket var storveis og la ut en melding om «if you got it, flaunt it» (hvis du har det, så vis det frem).

Document.no skriver at  sjokkerte foreldre med storøyde barn ikke var like imponert over sitt lokale biblioteks valg av underholdning. De klagde til den Labour-ledede bydelen og det tok ikke lang tid før det hele ble avlyst. Bibliotekets side krasjet:

 

 

Det er vanskelig å påstå at slike hendelser er et uhell, de tyder heller på en villet politikk overfor et hjelpeløst folk.

 

Dele
Share on email
E-post
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter

Foto: Christian Wiediger fra Unsplash

Kjønnsdebatt i Danmark

Folketingsrepresentant fra partiet Nye Borgerlige gir statsråden en solid “undevisning” hvorfor forslag om flere kjønn ikke er forenlig med fonuften.   https://www.facebook.com/watch/?v=404669668059038    

Foto: Szabo Viktor fra Unsplash

Voksende foreldreopprør i USA

Det finner sted et voksende foreldreopprør  i USA. En større gruppe mødre står opp for barna sine med grunnleggende budskap om at barna ikke er