LHBTIQ-bevegelsen har ingen grenser i møte med barn

Foto: Kelly Sikkema fra Unsplash
Foto: Kelly Sikkema fra Unsplash

Pride-bevegelsen gjorde sitt inntog da Redbridge bibliotek i London leide inn et selskap med skuespillere i kostymer for å oppmuntre barn til å lese mer. Den ene av dem stilte opp i hva som skulle være et ape-kostyme i regnbuefarger. Kostymet hadde brystvorter, bar bak og en falsk penis dinglende. Det skriver Document.no.

Apen hoppet litt rundt utenfor Lidl. Kontrasten til den lokale befolkningen er stor, Redbridge ligger nordøst i London og er en av de mest innvandrertette bydelene.

En ansatt i biblioteket syntes at antrekket var storveis og la ut en melding om «if you got it, flaunt it» (hvis du har det, så vis det frem).

Document.no skriver at  sjokkerte foreldre med storøyde barn ikke var like imponert over sitt lokale biblioteks valg av underholdning. De klagde til den Labour-ledede bydelen og det tok ikke lang tid før det hele ble avlyst. Bibliotekets side krasjet:

 

 

Det er vanskelig å påstå at slike hendelser er et uhell, de tyder heller på en villet politikk overfor et hjelpeløst folk.

 

Dele
E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter

Foto: Rubaitul Azad fra Unsplash

El Salvador forbyr kjønnsideologi i skoleverket

President Nayib Bukele forbyr alt utdanningsmateriell som inneholder såkalt kjønnsideologi fra offentlige skoler og universiteter i El Salvador. Det skriver Document.no. FDocument.no skriver at forbudet