Tysk fotball­spiller i unåde etter kritikk av Pride

Foto: Travel Nomades fra Unsplash
Foto: Travel Nomades fra Unsplash

Den tyske fotball­spilleren Felix Nmecha (22) er havnet i unåde hos det tyske fotball­forbundet etter å ha talt nedsettende om trans­seksualitet hos barn og delt et meme fra en kilde som assosierer Pride med djevelen, i sosiale medier. Det skriver Document.no.

Mandag kunne Bild avsløre at den talentfulle spilleren, som i mars debuterte på det tyske landslaget, ikke er blitt tatt ut til forestående kamper på grunn av det han har postet i sosiale medier.

Wolfsburgs sterkt religiøse midtbanespiller anklages for å ha delt homofobe poster på internett, skriver den tyske avisen.

Det er to konkrete anklagepunkter som nevnes. I februar delte 22-åringen en post av Matt Walsh, som har laget filmen «What is a woman?».

Filmen beskriver blant annet et barn som står frem som trans, og Nmecha kommenterte «Hvis vi ikke ser hva som er galt med det…», opplyser Die Welt. Etter offentlig kritikk fremholdt han:

«Jeg tror fremdeles at Bibelen er Guds ord, og jeg tror at alle finner sin sanne identitet gjennom et forhold til Ham.»

I begynnelsen av «Pride-måneden» juni delte han så innhold fra en profil kalt reformedbychrist, der Pride-bevegelsen fra tid til annen kritiseres for ikke å være i tråd med kristen lære, og kommentatorer tvert imot har kalt den for djevelens verk.

I en uttalelse fra det tyske fotballforbundet heter det at de vil «prøve å snakke med» Nmecha før det neste uttaket. Kanskje er det ensbetydende med yrkesforbud for en fotballspiller i Tyskland hvis han ikke omfavner Pride-ideologien.

 

 

Dele
E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter