Kunder som klaget over Telias regnbuefarger ble hånet

Foto: Rodion Kutsaev fra Unsplash
Foto: Rodion Kutsaev fra Unsplash

Telia er Sveriges største teleoperatør, og opererer også her i Norge. Nå har de hoppet på woke-trenden, ved å endre logo slik at regnbuefargene viser for alle hvor åpensinnet og inkluderende selskapet er. Men i sosiale medier får de kritikk. Det skriver Document.no.

En Twitter-bruker spurte hva årsaken til endringen var. Selskapet svarte at de ville hylle Pride-bevegelsen, en venstreorientert bevegelse som blant annet støtter surrogati og polygami.

I et oppfølgende spørsmål fikk Telia spørsmålet:

– När ändrar ni logotypen til blå-gul för att ära fosterlandet?

Svaret var enkelt:

– Snark…/Sara

Flere reagerte på den hånlige tonen. Noen påpekte at de var kunder og/eller aksjeeiere i Telia, og at de vil vise sin misnøye ved å bytte operatør.

Sara tar tydeligvis en pause, og blir erstattet av Viktor, uten at dette hjelper noe særlig. I stedet for å svare på spørsmål kommer han med en helt meningsløs tweet:

– Vi är de där coola katterna som alla snubbar vill vara.

Viktor får svar:

Du twittrar inte som privatperson. Står Telia bakom ditt pubertala skräp?

Andre spør om Telias støtte til Pride også er selskapets policy i muslimske land, men de får ikke svar.

Sara får også mye støtte. Mange oppfatter det som ekstremt støtende å uttrykke et ønske om å «ära fosterlandet». Andre kaller de kritiske stemmene for homohatere.

Om dette bidrar til større samhold blant den svenske befolkningen er et helt annet spørsmål.

Dele
E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter

Foreldrenettverket lanseres

I dag lanseres Foreldrenettverket.no. Dette nettverket er et selvstendig og uavhengig nettverk av foreldre som vil verne om og forsvare barns rettigheter, barns beste og

Foto: Krzysztof Kowalik fra Unsplash

Pride art blir årets Olsokkunstner

Stiklestad Nasjonale Kultursenter ønsker et mangfold av stemmer. Derfor skal kunstnerkollektivet Pride Art være årets Olsokkunstner under Olsokdagene. Det sier direktør ved Stiklestad Nasjonale Kunstsenter