Er det ok å promotere BDSM for ungdommer? Ja, sier organisasjonen Skeiv Ungdom

Foto: Niu Niu fra Unsplash

På hjemmesiden til Skeiv Ungdom kan vi lese følgende:

UngBDSM er for deg som er nysgjerrig på BDSM og fetisjisme, eller som allerede vet at du liker det.

UngBDSM-utvalget er et politisk utvalg i Skeiv Ungdom, og vi jobber med BDSM- og fetisjspørsmål. Skeiv Ungdom er en organisasjon som jobber for rettigheter og aksept for seksualiteter og kjønnsidentiteter som bryter samfunnsnormene. For eksempel transpersoner, BDSM-ere, fetisjister, homofile og aseksuelle.

UngBDSM-utvalget ønsker å få aksept for at det personlige og unike tenningsmønsteret til hvert enkelt individ, så lenge det holder seg innenfor et rammeverk basert på informert samtykke, risikobevissthet og likeverd. Mangfoldet i Skeiv Ungdom er en fruktbar kilde til gjensidig inspirasjon og kunnskapshevning formidlet ved nysgjerrig respekt.

UngBDSM-utvalget har egne arrangementer i Bergen og Oslo, det være seg foredrag eller workshops, med visjon om å skape et trygt og sosialt miljø der morro og læring går hånd i hånd. Arrangementene er alkoholfrie og du skal kunne forbli anonym.

Forøvrig er det interessant hva Skeiv Ungdom formidler til ungdommer. Artiklene ligger her.

Dele
Share on email
E-post
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter

Foto: Melissa Askew fra Unsplash

Hverken kvinne eller mann?

I en reportasje i bladetKK gir Anja Reknes (27) leserne et innblikk i vår tids nye forståelse av kjønn og samliv. Vi bør ikke bli