Er det ok å promotere BDSM for ungdommer? Ja, sier organisasjonen Skeiv Ungdom

Foto: Niu Niu fra Unsplash

På hjemmesiden til Skeiv Ungdom kan vi lese følgende:

UngBDSM er for deg som er nysgjerrig på BDSM og fetisjisme, eller som allerede vet at du liker det.

UngBDSM-utvalget er et politisk utvalg i Skeiv Ungdom, og vi jobber med BDSM- og fetisjspørsmål. Skeiv Ungdom er en organisasjon som jobber for rettigheter og aksept for seksualiteter og kjønnsidentiteter som bryter samfunnsnormene. For eksempel transpersoner, BDSM-ere, fetisjister, homofile og aseksuelle.

UngBDSM-utvalget ønsker å få aksept for at det personlige og unike tenningsmønsteret til hvert enkelt individ, så lenge det holder seg innenfor et rammeverk basert på informert samtykke, risikobevissthet og likeverd. Mangfoldet i Skeiv Ungdom er en fruktbar kilde til gjensidig inspirasjon og kunnskapshevning formidlet ved nysgjerrig respekt.

UngBDSM-utvalget har egne arrangementer i Bergen og Oslo, det være seg foredrag eller workshops, med visjon om å skape et trygt og sosialt miljø der morro og læring går hånd i hånd. Arrangementene er alkoholfrie og du skal kunne forbli anonym.

Forøvrig er det interessant hva Skeiv Ungdom formidler til ungdommer. Artiklene ligger her.

Dele
E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter

Foto: Maico Pereira fra Unsplash

Skeiv teologi og polyamorøse

Hva mener skeiv teologi om polyamorøse? Blant kristne handler debatten knyttet til ekteskap og kjønn som regel  om homofile par, og deres ønske om en