Påbud om separate dame- og herretoaletter i offentlige bygninger i Storbritannia

Foto: Paul Green fra Unsplash
Foto: Paul Green fra Unsplash

Woke-folket som vil ha kjønnsnøytrale toaletter har gått på en smell i Storbritannia. En ny lov vil sikre at alle offentlige bygninger vil ha separate toaletter for menn og kvinner. Der hvor toalettene er blitt samlet for menn og kvinner skal det bygges separasjonsvegger. Det skriver Document.no.

Påbudet kommer etter at undersøkelser viser at særlig kvinner finner det problematisk og ukomfortabelt med unisex-toaletter. Det har kommet mange klager på at toalettene mange steder er blitt felles for begge kjønn (eller hvor mange kjønn du måtte mene at det finnes).

Document skriver at en kilde nær regjeringen sier at de har lyttet til bekymringsmeldingene fra kvinner og eldre om sikkerhet, verdighet og trygghet og vil sikre regelverket slik at det alltid vil være separate toaletter tilgjengelige.

Kjønnsnøytrale toaletter er de siste årene blitt innført både i restauranter, skoler og i offentlige bygninger.

En kvinnesaksforskjemper påpeker at mens menn fremdeles har beholdt sine urinaler så har de også fått tilgang på alle dametoalettene ved Old Vic Theatre i London. Hvordan er dette en forbedring for kvinnene, lurer hun på.

The change sparked outrage on Twitter after feminist campaigner Caroline Criado-Perez pointed out the theatre had crowdfunded for additional female toilets in 2018

Denne saken var det mange av Daily Mails lesere som hadde meninger om. Endelig litt sunn fornuft, mener leserne, som er lei av woke.

One last, desperate victory for common sense.

Good. Time to put woke back in its place.

Victims of serial abuse and sexual offenes do not wish to share toilets with the opposite sex.

My fella says he would not want to use mixed sex toilets and wonders why any man would. As a real man he would mot wish to make women uncomfortable or uneasy. He supports sex segregation in sport and changing rooms.

GOOD! It is frightening the prospect of men coming into the ladies toilets.

I dont want gender neutral facilities nor do I want my daughter in them either

This is why the tories will stay in power for ever. Common sense always trumps loony left ideology.

Document skriver av selv nettsiden transgendertrend sier at kjønnsnøytrale toaletter på skolene ikke fungerer bra. Når rektorer sier at «alle har rett til å føle seg komfortable», så inkluderer ikke dette lenger jentene. Skoler regnes ikke som offentlige bygninger, de har egne regler.

Dele
E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter

Regnbuemesser i kirken

I år holdes det minst 18 såkalte regnbuemesser i Den norske kirke i forbindelse med Pride-feiringer, viser en oversikt. Avisen Dagen var til stede i