Stilte spørsmål ved transideologien, ble mobbet ut av skolen

Foto: MChe Lee fra Unsplash
Foto: MChe Lee fra Unsplash

En 18 år gammel britisk jente våget å stille spørsmål ved den rådende transideologien. Da ble hun mobbet av skrikende og spyttende medelever. Nå har offeret sluttet på skolen. Det skriver Document.no.

Jenta havnet i en debatt med en kvinnelig politiker fra Overhuset som holdt et foredrag på skolen.

Senere fortalte jenta The Times om hendelsen.

– The language she was using was implying critical theory took precedence over biological reality in defining women.

– When I questioned that, she said it wasn’t an issue of semantics. She said trans people don’t have basic human rights in this country. Afterwards I spoke to her and said I’m sorry if I came across as rude.

Men å be om unnskyldning hjelper lite når den andre siden ikke innehar evnen til å tilgi.

Den unge jenta ble umiddelbart omringet av 60 rasende medelever som ropte, skrek og spyttet på henne. Jenta klarte å rømme, så kollapset hun og hadde vanskelig for å puste.

Selv om noen lærere innledningsvis støttet offeret, så trakk disse tilbake sin støtte, ettersom hennes medelever, det vil si mobben, anklaget jenta for å lide av den ukjente sykdommen transfobi. Skolens ledelse reagerte med å be mobben om unnskyldning, siden de ikke hadde oppnådd å skape en «trygg sone» på skolen.

Nok en gang: Skolen beklager mangelen på en trygg sone for en skrikende og spyttende mobb. Ikke for en ung jente med kritisk innstilling til transideologien, som blir mobbet ut av skolen.

Offeret forsøkte å returnere til skolen, men ble fortalt at hun måtte isolere seg fra de andre elevene og studere i skolens bibliotek hvis hun sa noe «provoserende», som at det finnes noe som heter menn og kvinner, eller at antallet kjønn faktisk ikke er uendelig. Hun oppholdt seg i biblioteket i friminutt og lunsjpauser.

Men mobbingen fra de andre elevene fortsatte, og situasjonen ble etter hvert uutholdelig. Jenta sluttet på skolen i desember, og forsøker nå å studere hjemmefra.

Nå får hun støtte av J.K. Rowling, som også har opplevd transaktivistenes ekstreme mangel på toleranse for folk som ikke underkaster seg dere ideologiske vrangforestillinger.

The author waded into the row after a teacher at the school claimed the unnamed girl was treated like a heretic for questioning a politician’s assertions about sex.

Rowling skrev på Twitter: «The girl’s crime? Saying ‘sex exists’.»

En lærer ved skoles sier til The Times:

– We know how these views are being silenced in the adult world through high-profile legal cases and the bullying and defamation of celebrities such as JK Rowling. This is also happening in schools.

– There was a time when the school invited in Christian and other religious speakers to address moral and ethical issues and to provide food for thought and contemplation.

Den gangen var det tillatt med kritiske spørsmål og ulike meninger. Nå er dette noe vi må lese om i historiebøkene, før woke-fanatikere klarer å endre teksten i disse fullstendig. Som et rent Sannhetsministerium karikert av George Orwell i boken 1984 er de allerede godt i gang.

Jenta var naiv

Læreren sier videre at jenta som stilte de kritiske spørsmålene, muligens var noe naiv, siden hun trodde det var greit å stille kritiske spørsmål ved den nye religionen.

– It was probably somewhat naive of her not to realise that this is indeed ‘an ideology’ and one with which you’re simply not allowed to disagree.

Læreren sier i tillegg at det var skremmende å være vitne til hvordan transideologien opererer og vokser.

De går etter barna

The Times har tidligere fortalt om en britisk skole som mente en seks år gammel gutt var «transfobisk», siden han ikke forsto begrepet flytende kjønn.

Officials at a primary school warned the parents of a six-year-old that he would be deemed “transphobic” if he expressed confusion when a pupil he knew as a boy was wearing a dress.

Guttens kristne foreldre Sally and Nigel Rowe gikk offentlig ut med brevet de hadde mottatt fra skolen, og varslet søksmål.

På 17. mai fortalte noen barn fra vår lokale ungdomsskole hvordan de også indoktrineres i den nye religionen. Det eneste man kan gjøre som foreldre, er å finne en privat skole som ikke driver med slikt, men dette har ikke alle råd til.

Jeg har bedt mine barn om å reise seg og forlate klasserommet hvis de opplever noe slikt, og så vil jeg kontakte skolens rektor og forklare hvorfor. Men det er ikke så lett for barna å skille seg ut på en slik måte.

Det blir bare verre og verre. Flere foreldre er nødt til å protestere. Transideologien bygger på ren fantasi, ikke på vitenskap. Det er noe hysterisk over hele skuespillet.

De krever å bli erklært friske, samtidig som de krever at skattebetalere skal finansiere rådyr behandling for selverklærte friske mennesker. Det er snakk om mange millioner per person.

Alle som ikke svelger denne ideologien, blir utskjelt og forsøkt ødelagt. Toleransen for avvikende meninger og fakta er ikke-eksisterende.

Dele
E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter