Med mangfold og seksuell orientering til fire år gamle barn

Foto: Alvin Mahmudov fra Unsplash
Foto: Alvin Mahmudov fra Unsplash

Har du små barn og lurer på hvordan du skal opptre overfor dem med tanke på kjønn og seksualitet? Frykt ikke, den lokale helsestasjonen i Hammerfest har svaret. Der har de nemlig laget en brosjyre til alle småbarnsforeldre som kommer til 4-års kontroll. I denne kan de finne “relevante” svar på alle spørsmål politisk korrekte helsearbeidere forventer at foreldre kan komme til å stille i 2020.

Bildet kan inneholde: tekst

Det hele er basert på Tore Langfeldts bok Barns seksualitet, og her er det noe for enhver smak. Men er det helt naturlig å lære barn på fire år å respektere andres kropp og grenser, eller å snakke om mangfold og seksuell orientering? Eller er det en dyp ideologisk forvrengning av menneskesinnet som tres over hodet på foreldre og barn? Spørsmålene er legitime, men det er all grunn til å tvile på at vi vil få noen skikkelige svar.

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Dele
Share on email
E-post
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter

Foto: Szabo Viktor fra Unsplash

Voksende foreldreopprør i USA

Det finner sted et voksende foreldreopprør  i USA. En større gruppe mødre står opp for barna sine med grunnleggende budskap om at barna ikke er

Foto: The Mama Bear sticker

USA: The Mama Bear Movement

I USA er det stadig flere mødre som reagerer på statens vilje til å indoktrinere barn med et budskap som er uforenlig med kristen tro.