Svensk prest/lærer mistet jobben etter kritikk av LHBTI-bevegelsen

Presteutdannede Franciskus Urban Sylvan var inntil nylig foreleser i filosofi, etikk og lederskap ved Litorina folkhögskola utenfor Karlskrona. Men å dele en sak om dømte pedofile innen den svenske HBQT-bevegelsen, ble bokstavelig talt som å banne i kirken. Han mistet jobben.

Hva var hans synd?

Kanskje var det at han pirket borti glorien til våre dagers «hellige» kjønns-identitære, dvs delte en artikkel som viser at flere kjente profiler innen bevegelsen for «homosexuella, bisexuella, trans- och queerpersoner» er dømt for pedofili. Eller kanskje var det at han delte en nyhetssak om dettefra den svenske dagsavisen Världen idag, en avis som selv sier seg å ha «en oberoende evangelisk-karismatisk, nationalistisk värdekonservativ profil»?

Få dager etter han delte saken på sin private Facebook-profil ble han innkalt til skolens ledelse.

 

Les mer: Document.no

 

Del med andre

Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on reddit
Share on print

Siste fra nyheter

Siste fra artikler

Hetero-tyranni?

I Stavanger ble det arrangert Pride-uke i uken som gikk, og i den anledning kunne Stavanger-Aftenblad