Canada: støtte til abort og LHBTI forutsetning for offentlig støtte

I løpet av sommeren 2018 opplevde mange trosbaserte og prolife organisasjoner i Canada at de ikke fikk tilgang til den støtten Canada gir i støtte til arbeidsgivere som ansetter studenter i sommerjobber. Arbeidsgiverne måtte nemlig bekrefte at de støtter abort og LHBTI-personers krav.

Jack Fonsea, ansatt ved organisasjonen Campaign Life Coalition sier til Lifesite

I am outraged by this grotesque abuse of scarce taxpayer dollars and by the unbridled animus that Prime Minister Justin Trudeau is showing towards Christians and other people of faith who disagree with the killing of children in-utero and with LGBT ideology.

Les mer: Lifesite

 

 

Del med andre

Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on reddit
Share on print

Siste fra nyheter

Siste fra artikler